I Hälsa/ Hudvård/ Hudvårdsbehandlingar/ Merete tipsar

Anledningar till att du ska unna dig en ekologisk ansiktsbehandling!

Om du kommer till mig för att få en ekologisk ansiktsbehandling, så ska du veta att du blir väl omhändertagen på alla vis och du kommer att ges möjlighet till djup avslappning. Avslappningen som kommer att kännas i hela kroppen stannar kvar inom dig resten av dagen, och anledningen till att den känns i hela din kropp och i ditt medvetande är för att när ansiktet blir ompysslat och cirkulationen kommer igång där så fortplantar det sig till hela dig, eftersom allt har ett samband.

 

Ansiktet är det som du visar och tar emot känslor med, och om du har spänt dig en längre tid visar det sig i ansiktets muskulatur och det sprider sig till resten av kroppen.

Behandlingen inleds med en varsam rengöring med ekologiska vegetabiliska produkter, och därefter blir det en skön inpackning med varma handdukar som förbereder inför ansiktsmassagen.

 

Massagen omfattar all muskulatur och bindväv i ansiktet samt dekolletage och överarmar. Den ekologiska vegetabiliska oljan ger näring till huden och blodtillförseln stimuleras i alla hudskikt, muskler och senor slappnar av och lymfcirkulationen får ”hjälp på traven” så att huden i ansiktet befrias från slagg produkter som lagrats. Om du väljer den längre ansiktsbehandlingen på 90 minuter, så ingår ”energi-punkter” och extra lymfstrykningar. Energipunkter innebär att extra omsorg ägnas åt speciella energi-och muskelpunkter på huvudet, i ansiktet och i närliggande områden och det som händer är att bioenergikanaler och akupunkturpunkter stimuleras. Känslan av välmående som den behandlingen ger dig kommer att både synas och kännas i ditt ansikte, du kommer att må så gott!

hammock

Rådgivning ingår alltid i 60 eller 90 minuters-behandlingarna. Då går vi igenom eventuella hudproblem eller obalanser, och sambandet mellan kost, näring och huden. Vi pratar om vilka hudvårdsprodukter som kan passa just dig och vi kan göra en plan för hur du ska få en bra balans i din hud. Inga frågor är för små för att ventileras.

 

Behandlingsrummet ligger en trappa upp från butiken, och det välkomnar dig med den lyx som lugn och ro varvat med underbara ekologiska produkter ger. Här kan du känna dig trygg och veta att du får den bästa tänkbara omsorg!

 

Välkommen att boka in din tid nu inför semestern. Vi gör sedan uppehåll både med massage och ansiktsbehandlingar mellan midsommar och 8 augusti, men butiken har öppet hela sommaren så tidsbokning kan ske ändå!

Önskar dig en fantastisk vecka!