Välkommen till vår prisbelönta ekologiska butik!

pexels-photo-320007

Varmt välkommen till vår hemtrevliga innergård på Kungsgatan 51 i Umeå! Välkommen till en prisbelönt butik. Vi fick pris på Handelsgalan här i Umeå som Årets hållbara lösning  i början av 2017 och varje gång jag tänker på det så känns det väldigt hedrande och jag blir så glad över att vi uppmärksammades för det arbete som vi jobbar hårt med hela dagarna!

Vad innebär denna hållbara lösning, och vad kan vi erbjuda dig som bor här i Umeå eller är på besök? För det första så kan du vara helt säker att det vi säljer i butiken är ekologiska produkter och allt är noga utvalt. Bra för dig, bra för vattnet och jorden vi trampar på. Du behöver inte gå omkring och leta, det arbetet har vi redan gjort. Grundligt…!

Hos oss kan du få en omtänksam behandling, ansiktsbehandling med rådgivning eller massage. Vi använder förstås bara ekologiska produkter.

Hos oss kan du dricka en kopp kaffe, vi har sedan många år en fenomenal espressomaskin som vi älskar att jobba med. Ta med dig kaffet eller sitt ner en stund.

Hos oss kan du handla ekologiska hudvårdsprodukter och vi har ett brett utbud, även makeup och ekologiska parfymer. Jag ska snart skriva mer om våra olika fantastiska märken!

pexels-photo-265562

Hos oss kan du handla teer och kryddor, spannmål och choklad, nötter och frön.Varje vecka får vi in ekologiska frukter och grönsaker och inom kort kommer du att kunna köpa med dig hälsosamma smoothies som är alldeles färska och påverkar din hälsa i en positiv riktning. Vi har en helhetslösning på många av dina frågor i dessa ämnen. Det är något som vi sätter ihop och delar med oss av på våra uppskattade hälsokvällar, håll utkik för snart är det dags igen!

Jag önskar dig välkommen tillbaks efter sommaren, ser fram mot att få träffa just dig igen och att du tar med dig någon du känner. Vi hoppas på många besök i butiken i höst!

Merete