Tack för året 2017! God Jul & Gott Nytt År önskas till alla!

Vi vill skicka en julhälsning till er alla och tacka för det här året tillsammans! Nu lackar det mot jul och alla gör vi våra små eller stora förberedelser inför jul och nyårshelg. Många har bråttom, men kom ihåg att om du skyndar dig hela tiden så hinner inte sinnet med. Stanna upp och andas in doften av december…!

cof

Vi är glada och tacksamma över att det är så många som hittat in på vår lugna och mysiga innergård. Här hoppas vi alltid att du ska trivas och finna lugnet, även dessa lite mer hektiska dagar som kan vara fyllda med så många ärenden inför jul.

Somliga handlar blodapelsiner,äpplen och några av stans bästa avokado, andra köper Malins handgjorda tvålar eller ekologisk hudvård och vissa unnar sig en välgörande behandling en trappa upp och det är ren lycka att se det mjukt utslätade ansiktet  och den välmående blicken efteråt.

Någon beställer en espresso eller en rykande kopp te eller ber om ett råd eller två och vi älskar att hjälpa till! Räcker inte vår tid till i butiken, tipsar vi om att man kan boka en rådgivningstid då man sitter ned i lugn och ro med Merete.

pexels-photo-4

Tillsammans ser vi till att göra Umeå mer ekologiskt, och vi vill särskilt tacka för det här året med utmärkelsen Årets hållbara lösning 2017.  Nu närmar vi oss 2018 och det känns alltid spännande med ett nytt år!

Tack så mycket för 2017 och nu önskar dig en avslappnad och mysig jul och nyårshelg!

Kram från Merete & co.

pexels-photo-714535