Vårvinter i Meretes butik! Dags att boka in en skön behandling.

Nu är det en förväntansfull och tankfull tid, vårvinter – mitt emellan vinter och spirande vår… Vårvinter. Det underbara ljuset är på väg tillbaka, man blundar och vänder ansiktet mot himlen och ler inombords och tar ett djupt andetag. Äntligen! Att det kunde vara så här härligt med solsken och friska, milda vindar hade man nästan “förträngt” i vintras. Samtidigt kan det ibland vara lite svårt att inse att nu är våren snart här, och nu är jag mitt inne i den virvelvind av planer som kändes långt bort under den mörka årstiden.

Det är en väldigt bra tidpunkt att börja om på nytt och ge sig själv lite omtanke inför våren och sommaren, som snart är här. I vår lilla vårvinter-film som du kan titta på här i inlägget använder vi oss bara av rena, ekologiska produkter t ex  denna underbara kroppsskrubb som gör underverk innan duschen eller i bastun och nästa steg är en skön kroppsolja  för huden.Om du ägnar lite tid och omsorg åt dig själv kommer du lättare ner i varv och mår extra bra!

body-massage-relax-7700

Om du kanske känner att du inte riktigt hinner med dig själv, och att du skulle behöva lite extra omsorg denna fina vårvinter så är du varmt välkommen att boka in en behandling hos oss! Vi erbjuder både ansiktsbehandlingar och massage, i vårt mysiga behandlingsrum ovanpå butiken.    Här kan du läsa mer om ansiktsbehandlingar och här kan du läsa mer om massagen som vi erbjuder.

Det är välgörande med en kroppsbehandling inför en årstidsväxling, t ex nu efter februari och mars som oftast är de “värsta hud-månaderna” – många är väldigt torra i huden och trötta i kroppen efter vintern, och behöver få lite “boost” med våra underbara, botaniska produkter. Dessutom händer något fint när man får en behandling; man känner sig mer “jordad” efteråt – extra välgörande om man har ett jobb eller annan sysselsättning som kräver många tankar, och mycket planering…

Välkommen till oss,

Merete.

barefoot-basket-blooming-413707