Vi önskar dig en fridfull Jul!

Nu träder vi in i en magisk tid som vilar i eftertanke och jultidens glädje. Alla längtar efter att få andas ut, och stanna av för att njuta av att vara människa – inte bara kämpa för överlevnad.

Mörkret gör att behovet av ljuspunkter blir extra stort och när jag tänder mina bivaxljus passar jag på att meditera en stund tillsammans med en eller flera eteriska oljor. Eteriska oljor är maxad energi från blommor och växter, eller utvunna ur citrusfrukters skal och jag har vid det här laget så många fina favoriter men ska jag försöka tipsa om några stycken som kan ge extra glöd och närvaro åt stunden och nuet så får det bli;

  • bergamotte, denna lilla glada och vänliga citrusdoft som läker och lugnar och gör att livet känns enklare trots mörkret. Bra att dofta på om man har lätt för att stressa när man sitter och äter mat. :)
  • frankincense, den är djup och hjälper dig att nå långt in i tankarnas dunkla vrår. Och komma stärkt ut, med större medvetenhet! Hjälper dig att lösa upp emotionella blockeringar.
  • lavendel, alltid en favorit! “Den lille läkaren”, både fysiskt och psykiskt. Växtrikets healer! Den lugnar och stabiliserar oro, nervositet och kan lindra otålighet och irritationer. Bra att ta fram när barnen skriker för mycket!


Så ett jultips från oss till dig är att testa att varva ner med hjälp av en eller flera eteriska oljor. Det är ren växtmagi!

Vi invigde vår nya butik på Renmarkstorget för ungefär sex veckor sedan, och känner en stor tacksamhet inför hur lyckad vår flytt är och har blivit. Äntligen “syns vi” här i Umeå och den ekologiska livsstilen tar plats i många fler medvetanden!

Vi kommer att sätta igång med våra hudvårds- & massagebehandlingar igen i januari! Det ser vi mycket fram emot!

God Jul & Gott Nytt År!