Merete är Botanisk Aromapedagog – nya dimensioner i hennes hudvårdsbehandlingar!

Merete är sedan tidigare Ekologisk Hudvårdsterapeut med över 13 års erfarenhet och nu har hon dessutom gått en 1-årig utbildning till Botanisk Aromapedagog hos Lena Losciale.

En av alla anledningarna till att Merete valde att vidareutbilda sig inom området är att det tydligen aldrig går att lära sig tillräckligt mycket om örternas egenskaper, och deras “doftrike”. Hur vi kan få en sådan enastående hjälp och guidning av dessa magiska gröna, sköna små medhjälpare!

Inom kort kommer vi att presentera ytterligare ett alternativ på vår behandlingsmeny och det är Botanisk aromaterapi – rådgivning. Det innebär att du kan få hjälp med att få stöd av eteriska oljor som passar dig bäst där du är i livet just nu! Du får en “receptskiss” på blandningar som kan vara välgörande för just dig, och du får bl a instruktioner på hur du bäst kan ta till dig dina eteriska oljor.

Inom hudvårdsbehandlingarna kan du redan nu välja “Botanisk ansiktsbehandling” och det innebär att Merete använder rena råvaror i stor utsträckning, som en “hudvårdskock” blandar hon till rengöringsolja och passande ansiktsmask. Behandlingen inleds med lugnande ört-ansiktskompresser (t ex kamomill och lavendel) så att du får landa ordentligt, innan vi inleder vår gemensamma “resa” i det gröna riket…

Det är väldigt passande att komma och bli ompysslad med en underbar ansiktsbehandling vid en årstidsväxling som nu, och det är lika viktigt att ta hand om sig vare sig man är kvinna eller man!