MERETES EKOBUTIK

Queen of Egypt, ALQVIMIA

Inspirerad av skönhetssalvorna som används av Egyptens drottningar är denna exotiska olja baserad på rökelse och Myrra och har en otrolig förskönande kraft. Denna olja håller huden ung och strålande, samtidigt som den ger en intensiv känsla av kvinnlighet och ljuvlighet. Dess utsökta doft ger dig en genomträngande känsla av självförtroende och ökar din självkänsla och ger dig en känsla bortom dina sinnen.

Denna kroppsolja är i en perfekt synergi av sötmandelolja och Queen of Egypt eterisk olja, vilket hjälper till att förbättra hudens återhämtningsförmåga och cellförnyelse genom att förhindra huden från att åldras, tack vare den närande kraften hos denna fina olja som fungerar mot bristningar och har en föryngrande effekt.


Alqvimia föddes med viljan att skapa 100% naturlig hudvård med den yttersta respekt för naturen och dess skönhet.
Som arvtagare till den spanska skolan för aromaterapi tror Alqvimia på kraften hos växternas energi att kunna balansera oss kroppsligt, känslomässigt och andligt.

Alqvimia ser skönhet i dess holistiska mening, som en fullständig omvandling baserad på:

Hälsa och välbefinnande
Sökandet efter balans.
harmoni och andlighet,
som överskrider yttre skönhet men återspeglas i den.

Alqvimia bidrar till fullständigt välbefinnande genom ”individuell omvandling”, genom användning av våra produkter som är baserade på forntida alkemisk kunskap och aromaterapi.

Omvandling inte bara av kroppen utan också vår hälsa och våra känslor. Det är passagen från rent fysisk skönhet till en holistisk skönhet, skönheten i handlingar, tankar och känslor.

Denna magi som finns i Alqvimia-produkter är baserad på det faktum att de är:
Kosmetiskt effektiva
bra för välbefinnandet
bra för din energibalans
bra andligt och bra känslomässigt

Alqvimia grundades av Idili Lizcano, alkemist och mästerparfymör.

Efter 34 år upprätthåller Alqvimia sina värderingar om kärlek, passion, kreativitet och respekt för naturen. Tack vare aromaterapikonsten, parfymeriets magi och alkemins förfäders vetenskap extraherar vi själen av växter som förvandlar oss i sina rena naturkraft.