MERETES EKOBUTIK

Stimulerar din hårtillväxt: få ditt hår att växa på ett naturligt sätt!

Förlorad hårtillväxt kan bero på många olika faktorer tex att man färgat håret i för många år med kemiska hårfärger, hormonella faktorer, stress eller vitaminbrist. Det är viktigt att tillföra sitt hår och hårbotten näring ifall man har en obalans, men även i förebyggande syfte för att ge ditt hår de allra bästa förutsättningarna.

Zink hjälper din kropp att återhämta sig från oxidativ stress samt hjälper till att öka din hårtillväxt, läker dina sår och bibehåller normal cellförnyelse. MSM är kroppseget svavel som är viktigt för att bibehålla ett normalt hår, hud och naglar. MSM hjälper även kroppen långsiktigt att hålla dina leder i gott skick. Kroppen börjar automatiskt producera mindre svavel efter man har fyllt 40 år, därför är det viktigt att man tillför det ifall man märker en skillnad från hur det var tidigare.

BRUNS Växaserie är speciellt utformad för dig som behöver stimulera din hårtillväxt och motverka håravfall. Växaschampot nr 81a rengör och återfuktar hår och hårbotten så det verksamma extraktet kan penetrera hårsäcken. Detta schampo innehåller extrakt med näringsämnen från mungbönor -och rödklövergroddar som stimulerar hårsäckar som bidrar till förbättrad hårväxt, hårstyrka och hårtäthet. Innehåller även keratin (från ull) som stärker håret och ger glans. Kliniskt beprövade naturliga ingredienser mot håravfall, maximering av hårtillväxt, stärker hårsäckar, förbättrar hårbottencirkulationen och kan öka hårdensiteten (AKOSKY AZUKI® 1,3%).

I BRUNS Växaserie ingår även Växamask nr 81b som är en djupverkande hårkur som du kan använda som hårinpackning eller balsam för att stimulera hårtillväxt, mjukgör ditt hår och balanserar din hårbotten.
Bruns Växavatten 81c är en leave-in produkt som även den stimulerar hårtillväxt och väcker liv i de vilande hårsäckarna i hårbotten. Dessa produkter passar både män och kvinnor och ger dig garanterat kliniskt beprövade naturliga ingredienser mot håravfall, maximering av hårtillväxt och stärker dina hårsäckar.

Alla dessa tre produkter från Växaserien får du för 998:- (ord pris 1226:-) Du kan även köpa dem var för sig. Klicka här för att komma till BRUNS på vår webshop!