MERETES EKOBUTIK

Stenar & Kristaller i vår butik

Vi har sålt stenar och kristaller i vår butik i snart 24 år och har ett enormt intresse för dess egenskaper och energi, vi har märkt att intresset för kristaller har ökat de senaste åren och det glädjer oss att fler kan ta del av kristallernas förunderliga värld!

I detta kit ingår 8 st kristallspetsar av hög kvalité, 749:-

Det ligger djupt inom oss människor att dras till sådant som glimmar och glittrar med vackra färger och fina former. Stenar och kristaller tilltalar många både på ett fysiskt och ett mer andligt plan. I vår butik möter vi många människor som älskar kristaller och det är verkligen människor i alla kategorier som fascineras av kristallernas förmåga att kalla på oss, för många handlar det om “divine timing”, att vi alltid drar till oss rätt kristall under rätt tidpunkt i våra liv och det finns alltid en anledning till varför just en speciell kristall kan hjälpa oss med dess unika energi.
Att ha en kristall nära sig, i en ficka eller i handen verkar lugnande för många och det är en hel värld att upptäcka när man väl ger sig in i den.
Gå alltid på din intuition när du väljer din kristall, du kommer att märka att det finns en djupare mening med ditt val när du sedan läser om dess egenskaper.

Det finns flera olika sätt att rena en kristall som du nyss har införskaffat.

  • På sommaren kan du gräva ner den i jorden, på ett lugnt och rofyllt ställe och låta den laddas med grundande och balanserande energi från vår jord.
  • Du kan även rena och balansera kristallen med havssalt under 24h.
  • Sol och månljus kan användas var för sig eller kombineras under några dagar i ett fönster så att kristallen blir renad och balanserad och laddat med ny energi.
  • Använd vit salvia rökelse eller salvia bunt som du kan låta kristallen “bada” i röken för en renande effekt. Palo Santo, Cederträ och sandelträ kan också användas.
  • Du kan använda dig av ljudvibrationer från varierande ljudkällor, musik eller instrument.
  • Visualiera att din kristall fylls på med kärlekesfull energi när du håller den i din hand och se framför dig hur all negativ energi upphör och hur kristallen fylls med rent ljus.

Vi har ett färdig kit i vår butik som heter ”Självkärlek & Meditation”, det innehåller Rosenkvarts, Ametist, Amazonit armband, Bergskristall & Golden Healer med beskrivning till varje kristall. 349:-