MERETES EKOBUTIK

Supertorr, röd, flammig, känslig, eksemhy?

Supertorr, röd, flammig, känslig, eksemhy? Då behöver du smörja in dig med EMS-salvan som gör underverk för din hud. Den läker, vårdar och mjukgör din hud på ett djupverkande sätt med sina speciella ingredienser som arbetar på djupet. Du kommer känna en otrolig skillnad på kort tid och denna mjukgörande kräm passar alla hudtyper samt att den passar bra till barn. Passar till ansiktet samt till torra partier på kroppen för punktbehandling.

Denna salva innehåller en unik kombination av tre välbeprövade produkter: Emuolja, Kolloidalt Silver samt MSM i kombination med Allantoin , D-Pantenol pantotensyra (B5-vitamin), Squalane (veg), Kallpressad kokosnötolja, Glycerol (veg) E-vitamin, C-vitamin, Ringblomma, Kamomill, Myrraharts och Eterisk olja från lavendel ger denna salva dess synnerligen mjukgörande egenskaper.

Emuolja utvinns från fettet på fågelns rygg. Den innehåller vitamin A och E, båda kända för att vara antioxidanter. Den innehåller också linolsyra, vilket är den ingrediens i oljan som är bra för att stötta kroppens normala funktion. Emuoljan innehåller även Sapogener, vilket ger mjukgörande egenskaper. Dessutom innehåller den terpener som har bra egenskaper. Slutligen så innehåller emuoljan oljesyra. Oljesyran är bland annat känd för att stimulera hudens cellförnyelse och därmed en viktig ingrediens i anti-aging krämer.