MERETES EKOBUTIK

Våra ekologiska favoriter med Rooibos te!

Dessa kalla vinterdagar är en perfekt tidpunkt för att dricka en stor kopp med ljuvligt hett te, och lösvikts te ligger oss verkligen varmt om hjärtat. Speciellt rooibos te är en stor favorit hos oss. Att koka upp vatten, mäta upp te och låta det dra några minuter är en rogivande ceremoni bara i sig själv och skapar ett lugn och samhörighet när du gör en kopp te till någon i din närhet.

Våra ekologiska favoriter med Rooiboste på lösvikt:
Rooibos Björnbär
, 89:-/hg, Underbar smak av björnbär & vanilj, smakar helt ljuvligt. Dekorerat med hela björnbär och bitar av vanilj. Krämigt och gott med en klar vaniljton som nästan går åt kola. En djup bakomliggande smak av björnbär.

Rooibos Ananas, Mango & Kanel, 79:-/hg, Det här teet måste smakas och upplevas, smakar otroligt gott med havremjölk till. Smaken är varm, fruktig och exotisk. Tropiska toner i samspel med lite kryddighet värmer upp de ruskigaste vinterkvällar. Dekorerad med kanelbitar och torkad mango.

Rooibos Ingefära & Citron, 89:-/hg, En härligt och smakrikt te med ingefära och lite peppar för att liva upp den naturliga nyponsötman hos det röda teet. Bitar av lakritsrot, citronskal, nana-mynta och ringblomma ger ytterligare en intensivt aromatisk karaktär, väl balanserad med naturlig smak av citron och ingefära.

Se fler av våra teer i vår webshop!