MERETES EKOBUTIK

Palo santo, Vit Salvia & Frankincense

Palo Santo har genom tiderna kallats magiskt, mystiskt, sällsynt och heligt trä . Det här doftande trädet är mycket uppskattat att använda bland shamaner och healers och har använts i heliga ritualer och för rening i tusentals år av ursprungsbefolkningen i Sydamerika. Palo Santo kommer från naturligt fallna träd i skogarna i Peru och har en lätt, söt doft, de flesta människor kan känna den positiva renande effekten direkt, även om de vanligtvis inte är känsliga för energi. Palo Santo används för att rensa bort negativ energi och oönskad aktivitet runt dig och i ditt hem. Detta heliga trä påverkas oss både på ett spirituellt och mentalt plan men även genom att ha en jordande förmåga att förankra oss i vår egen energi och samtidigt lösa upp tankar på låga vibrationer.

Vit Salvia har i tusentals år ansetts vara en välsignad, helig, renande och skyddande växt för oss människor.
Bladen är vitaktigt ljusgröna, och om bladen gnids mellan tummen och pekfingret känner du att en vitaliserande, renande och uppfriskande doft frigörs. Vit salvia kan användas på en mängd olika sätt för att förbättra styrkan i din aura och balansera din energi. Dess främsta egenskap är att rena och frigöra låga energier runtomkring oss. Vit salvia passar att använda under förändringar i ditt liv, nytt jobb, nytt hem och eller nya relationer för att stärka upp och få en god start energimässigt.
När du använder vit salvia så öppna dina fönster så att den negativa energin som rensas bort har någonstans att ta vägen.

Frankincense kan förlösa gamla emotionella trauman som behöver komma upp till ytan och få lösas upp. Frankincense ökar kontakten med det spirituella, renar vår aura samt dämpar ångest och stress i kroppen. Frankincense har även en renande effekt på luft. Människor i antiken använde Frankincense i religiösa ritualer för att driva bort onda andar från människokroppen, särskilt egyptier, greker, fransmän, romare, fransmän och asiater. Frankincense är bra att använda vid meditation eftersom den har så jordande egenskaper.

Palo santo & White Sage ritual rumsspray & Selenitstav (som du kan använda för att rena kristaller) , detta kit kostar 198:-
Palo Santo Doftljus baserad på kokosvax, 269:-
Doftljus med Vit salvia, palo santo & frankincense, 3 st för 349:-