Energibehandlingar

EnergibehandlingarAuraTransformation™ är en permanent och genomgripande utveckling av ditt personliga medvetande som ger dig större utstrålning, handlingskraft och intuition. AuraTransformation™ löser inte dina problem men ger dig kraft och energi att påverka din situation.

Läs mer om AuraTransformation™ här!

Innan du gör en AuraTransformation™ är det viktigt att du har läst boken Balans på alla plan av Anni Sennov. Den går bra att köpa i vår webshop här!

vitbox-20x20

Vi lever, för tillfället, i en spännande tid där många människor, med olika bakgrund och synsätt på livet, varje dag “vaknar” och börjar leta efter en djupare mening med livet. Väldigt många människor är redan “upplysta” och upplever en närmare kontakt än någonsin tidigare med sig själv och sitt “högre jag”. Det är dock väldigt få som är medvetna om att det här endast är möjligt, på grund av att auran, som de föddes med, inte längre skyddar deras fysiska kropp.

Auran, som förenklat kan beskrivas som det energifält som omger kroppen och skyddar den, har nämligen också blivit upplyst (upplöst). Dessvärre har kroppen inte förmågan att hänga med i processen vilket resulterar i en rad olika symptom, som inte på något sätt är åldersrelaterade men ofta upplevs som det.

“Balans på alla plan med kristall- och indigoenergi” är en uppdaterad version av “Kristallbarn, Indigobarn och framtidens vuxna”. Boken beskriver skillnaderna mellan ljus och mörker, kropp och ande, maskulint och feminint. Dessutom beskriver den varför den nya auran är den viktiga nyckeln, som möjliggör att vi får med oss vår fysiska kropp upp i en högre frekvens som dessutom mycket bättre matchar den Nya Tidens barn och ungdomars uppdaterade frekvenser, som så många vuxna idag har så svårt att hänga med i, eftersom de saknar den nya aurastrukturen.

AuraTransformation™ är en behandling som möjliggör integrering av en mycket högre frekvens i den fysiska kroppen och auran än vad som tidigare varit möjligt.

Om du är redo att se världen ur ett helt nytt perspektiv samt att uppdatera din energi, må bättre och känna dig hel inom dig själv, kommer den här boken att innebära början till en ny fas i ditt liv!
vitbox-20x20
vitbox-20x20

Prisuppgifter

AuraTransformation™ + efterföljande Balansering (ca 2h) 3300kr
Aurajustering + efterföjande Balansering (ungdomar födda mellan 92-94) (tar ca 1,5h) 1200kr
Balansering 1h 800kr
Balansering 1,5h 1200kr
Balansering 2h 1600kr

För bokning av din behandling vänligen ring 090- 12 21 80!

Vid utebliven närvaro av bokad tid debiteras kunden för motsvarande belopp som behandlingen kostar. Kunden ska höra av sig minst 24h innan bokad tid för ombokning/avbokning.