Om Meretes Butik

vinnare

Meretes Butik har funnits sedan 1998 och jag startade den eftersom jag tyckte att det fattades en butik med ett helhetsperspektiv på vad vi människor behöver. Jag har samlat ihop ett sortiment som växer och utvecklas hela tiden, men inriktningen är klar. Du ska som kund känna dig säker på att produkterna på våra hyllor är av bästa kvalitet.

I butikens “hjärta” finns ett ekbord med sittplatser där du kan dricka en ekologisk espresso eller kanske en svalkande dryck. Sedan hjälper vi dig att hitta hudvårdsprodukter, makeup eller vad du kan tänkas behöva få guidning till i den “ekologiska djungeln”! Vi erbjuder alltid färsk frukt och i viss mån grönsaker, efter säsong. Du ska alltid kunna hitta “det extra” hos oss, som du inte hittar någon annanstans. I helhetskoncepetet ingår möjligheten att boka in en exklusiv ekologisk ansiktsbehandling eller massagetid, eller en hudanalys/rådgivningstid.

Eftersom jag är hantverkare sedan min första utbildning på Capellagården på Öland, så har jag alltid varit på jakt efter de mest gedigna materialen, eftersom materialet är avgörande för att lyckas med det man vill tillverka. Det är faktiskt med samma inställning jag söker efter “material” till butiken-för att kunna erbjuda dig kvalitet!

Varmt välkommen in! / Merete

teochfrukt
Vi har alltid färska ekologiska frukter i butiken och erbjuder leverans till företag centralt i Umeå!
Vi har även ett stort urval av rooiboste, grönt, vitt, svart, örte och chai i lösvikt. Alltid ekologiska och underbart goda! Vi säljer även kilovis och är ditt företag intresserat av att beställa
Kontakta oss för offert här!

vkbildxx