MERETES EKOBUTIK

Det ska vara enkelt att få tag på naturliga ingredienser och hög kvalité, för oss är ekologiska produkter det absolut bästa som finns, för du får ju så mycket mer för pengarna! I vår butik kan du känna dig säker på att varenda liten produkt (vi har över 2500 produkter i vår butik) är noga utvald och testad för att du ska kunna göra trygga val och känna dig säker på att det du har i ditt hem är det bästa.
Du betalar för riktiga ingredienser som ger dig hälsofrämjande effekter istället för att du betalar för utfyllnadsingredienser som är vanligt förekommande när produkten ej är naturlig.
I vår butik har vi både budgetval och riktigt exklusiva produkter till hög kvalité och väljer du ekologisk hår- och hudvård kommer du känna skillnad både i kropp och själ.
Vi har en holistisk syn på människan och livet, det går inte att punktbehandla ett symtom om orsaken beror på den livssituation man har exempelvis.
Vi har över 25 års erfarenhet av hälsa och ekologisk hud- och kroppsvård och möter människor varje dag som blir hjälpta av att göra medvetna val.
Vi är utbildade inom hud- och kroppsvård och ger massage och hudvårdsbehandlingar i vårt behandlingsrum som ligger i anslutning till vår butik på Renmarkstorget 10 i Umeå.

Denna butik startades 1998 av Merete Fischer och hon driver den sedan flera år med sin dotter Nadja vid sin sida. Eftersom de båda har olika områden de specialiserar sig på kompletterar de varandra i sitt sätt att driva butiken framåt för att kunna möta upp sina kunders behov.
I butikens sortiment ingår bland annat äkta eteriska oljor, basoljor, hydrolater, makeup, hudvård, kroppsvård, hårvård, örthårfärg, kosttillskott, vitamin/proteinpulver, örter, teer, livsmedel, rengöring för hus & hem, handgjorda tvålar, doftljus, rökelser, kryddor, frukt & grönt, kristaller/stenar, saltlampor/lyktor, rökelser & tarotkort.